Nieuwsbrief 30 september

05-10 Boekenmarkt

05-10 Voorlichting Voortgezet Onderwijs

Reminder boekenmarkt

Woensdag 5 oktober is er van 8.30 - 9.00 uur boekenmarkt. Zie berichtgeving vorige Nieuwsbrief.

Voorlichting Voortgezet onderwijs

Woensdag 5 oktober 19.00 uur organiseren we een online voorlichting over het voortgezet onderwijs. Daarin vertellen we hoe de structuur van het voortgezet onderwijs eruit ziet, hoe we de leerlingen voorbereiden en hoe het traject van schoolkeuze en aanmelding eruit ziet.

We nodigen hiervoor de ouders én de leerlingen uit van leerjaar 8. Maar ook zijn ouders en leerlingen van leerjaar 7 van harte welkom.

De betrokken ouders krijgen via de mail een uitnodiging voor een Teams-meeting.

Innen ouderbijdrage

Zoals u waarschijnlijk weet maakt het Nautilus gebruik van het programma Wiscollect voor het innen van o.a. de ouderbijdrage. De ouderbijdrage is vastgesteld op €80.- per kind voor dit jaar.

U ontvangt voor 5 oktobereen bericht met een verzoek om te betalen dit kan via een link zodat u meteen kunt betalen. Ook is er een mogelijkheid om de helft te betalen en in april de andere helft.

Wanneer u volgende week geen bericht heeft ontvangen wilt u mij dan mailen? Mijn mailadres is n.vanveen@quadraten.nl

Ook voor vragen kunt u bij mij terecht.

Met vriendelijke groet,

Nelleke van Veen

Nieuws van buiten de school

Link informatie Zpannend Zernike

Klik voor informatie over dit prachtige initiatief op de volgende link: https://zpannendzernike.nl/

Legpuzzelkampioenschap

Op zaterdag 12 november organiseren we in Sebaldeburen het WK (Westerkwartiers) Legpuzzelkampioenschap. ’s Avonds is dit voor alle leeftijden, maar ’s middags hebben we een apart kampioenschap voor junioren tot en met 12 jaar. Teams van minimaal 2 en maximaal 4 personen proberen dan in een race tegen de klok een puzzel van 360 stukjes te maken.

Zie voor meer informatie de beide bijlagen of klik op bijgaande link: https://sebaldeburen.net/wk-legpuzzelen/.

We hopen dat beide kampioenschappen druk bezocht zullen worden, zowel qua deelnemers als belangstellenden. Aanmelden kan tot 1 november via info@sebaldeburen.net. Ook voor vragen kunt u op dit mailadres terecht.

Documenten

Of klik hier voor meer informatie.